Zsiri
Admin
Hát sajnos nem jött össze idén nyárra a verseny megszervezése. A válság rendesen elérte a szponzorokat is, illetve minket is több munkára késztet, így nem jutott idő a szépségverseny [...]
2010.07.13 10:29:35
Zsiri
Admin
Halihó! BÚÉK Neked is Jucika, és Mindenkinek! ;) Játékos, velem kell majd erről beszélni, de most "alszik" az oldal. Legközelebb idén nyáron (már tavasszal elkezdődik) lesz [...]
2010.01.11 12:08:34
Juci
Döntős versenyző Sorszáma: 2
BUÉK Mindenkinek :)
2009.12.31 16:59:12
Villa Palma - Horvátország Zóka Fotó Somlai Motors Magapixel Zalaegerszeg Pannon GSM Car-tour Nur-Zala Neckermann Szakács óra Ékszer ARNA-VIVA Gyse. Venatus Intersport Kiskakas Vendéglő Refan Parfüméria
 
Szavazás

A szavazáshoz látogass el a Lányok menüpont alá a szavazási időszakokban!
Az alábbiakban a szavazásról kaphatsz bővebb tájékoztatást:


Az idei verseny alatt kétszer van lehetőség szavazni: egyszer az első fordulóban (június 1-től július 10-ig), valamint a döntőben (július 30-tól augusztus 19-ig).

Szavazni csakis regisztrált és bejelentkezett felhasználó tud!


A bejelentkezett felhasználóknak (titulustól függetlenül - admin, moderátor, zsűri, versenyző, felhasználó) három szavazat leadására van lehetőségük (a versenyzők is szavazhatnak saját magukra). Mindenki adhat le egy 3 pontos, egy 2 pontos és egy 1 pontos szavazatot. A Lányok menüpont alatt az alábbi felületen lehet pontozni:


Természetesen egy jelentkezőre csak az egyik szavazat adható (vagy az 1 pontos, vagy a 2 pontos, vagy a 3 pontos). Mindhárom szavazatot nem lehet egy személyre leadni.


A szavazásnál meg kell adni, hogy publikus legyen-e a szavazatunk, vagy rejtett. Ez azt jelenti, hogy ha publikus a szavazatunk, akkor a versenyző (de csakis ő) látni fogja, hogy mikor és hány ponttal szavaztunk rá. Ellenkező esetben is megkapja a szavazatot a versenyző természetesen, viszont azt nem fogja látni, hogy ki és mikor szavazott rá.

A döntőben természetesen mindenkinek lehetősége van újra szavazni, ugyanezen - 3 különböző értékű pontozásos - szavazási rendszer alapján.

Mindkét szavazási időszak alatt a zsűri is pontoz! A szavazás eredménye és a zsűri eredménye közösen adja a végeredményt!
EGERSZEGINFO.HU - Egerszeg Szépe 2008 - KRE-ART '98 Bt. (Minden jog fenntartva!) - info@egerszeginfo.hu - 92/324-145

Egerszeginfo.hu 
Egerszeginfo.hu Egerszeg Szépe 2007