Zsiri
Admin
Hát sajnos nem jött össze idén nyárra a verseny megszervezése. A válság rendesen elérte a szponzorokat is, illetve minket is több munkára késztet, így nem jutott idő a szépségverseny [...]
2010.07.13 10:29:35
Zsiri
Admin
Halihó! BÚÉK Neked is Jucika, és Mindenkinek! ;) Játékos, velem kell majd erről beszélni, de most "alszik" az oldal. Legközelebb idén nyáron (már tavasszal elkezdődik) lesz [...]
2010.01.11 12:08:34
Juci
Döntős versenyző Sorszáma: 2
BUÉK Mindenkinek :)
2009.12.31 16:59:12
Villa Palma - Horvátország Zóka Fotó Somlai Motors Magapixel Zalaegerszeg Pannon GSM Car-tour Nur-Zala Neckermann Szakács óra Ékszer ARNA-VIVA Gyse. Venatus Intersport Kiskakas Vendéglő Refan Parfüméria
 
Szabályzat

A versenyre jelentkezés szabályzata!

1.
Az Egerszeg Szépe szépségversenyre történő jelentkezésre mindenki jogosult, aki a köveztkező feltételeknek megfelel:

- 2008. június 10-ig, a 16. életévét betöltő hölgy
- Zalaegerszegi lakos (mindegy, hogy állandó, vagy ideiglenes), vagy zalaegerszegi születésű, vagy Zalaegerszegen tanul (érvényes zalaegerszegi diákigazolvánnyal rendelkezik).


2. Az egerszegszepe.hu portálon minden elfogadott jelentkező az elfogadást követő 3. munkanapon bárki számára megtekinthető lesz a következő adataival:

- Név, életkor, lakóhely (csak település), rövid bemutatkozás

3. Három kötelező fénykép feltöltésével lehet nevezni, melyeknek a következőknek kell lenniük:

- 1 db. egész alakos, utcai ruhás fénykép
- 1 db. arc fotó, melyen a jelentkező nem viselhet napszemüveget
- 1 db. egész alakos, bikinis fénykép


FONTOS! A képeknek JPG kiterjesztésűnek kell lenniük, a felbontás ajánlott mérete 1024x768 pixel. Maximális file-méret 1MB engedélyezett.

4. Az elfogadott jelentkezők feltöltött képei a feltöltéstől számítva az egerszegszepe.hu portált üzemeltető KRE-ART '98 Bt. tulajdonát is képezik, így azokért a jelentkező a későbbiekben semmilyen jogi követeléssel nem élhet.

5. Az egerszegszepe.hu a jelentkezés elfogadásától bármikor kérheti az adatok valódiságának bizonyítását a jelentkezőtől (személyi igazolvány és/vagy diákigazolvány bemutatásával). Az a jelentkező, aki ennek a kérésnek nem tesz eleget, a rendszerből törölve lesz.

6. A feltöltött képeken semmilyen segédprogram segítségével nem történhet módosítás (az átméretezés kivételével); aki ennek nem tesz eleget törlésre kerül az adatlapja.

7. A nyeremény átvételére csak a jelentkező személyesen jogosult, az át nem ruházható másra még meghatalmazás útján sem. Az átvételkor a jelentkező köteles bemutatnia személyi igazolványát és/vagy ÉRVÉNYES diákigazolványát, hogy az adatokat egyeztesse a portált üzemeltető KRE-ART '98 Bt. Csak abban az esetben adható ki az ajándék, ha a jelentkezési lapon lévő adatok, és a személyigazolványon szereplő adatok megegyeznek.

8. Online jelentkezés esetén a valótlan adatok feltöltéséért a KRE-ART '98 Bt-t semmilyen felelősség nem terheli. Ha az elfogadott jelentkezést nem a jelentkező lapon szereplő személy adta fel, azaz az ő beleegyezése nélkül került fel a jelentkezők közé, akkor személyesen felkeresheti a KRE-ART '98 Bt-t, ahol személyazonosságát igazolva a portálról törlésre kerül. A KRE-ART '98 Bt-t ebben az esetben sem terhel felelősség, jogi követeléssel nem lehet élni irányába.

9. A jelentkező tudomásul veszi és elfogadja az első forduló - első szavazási időszak - végén a kialakult eredményt, mely a szavazók által leadott pontok alapjál, illetve a zsűri listája alapján kerül kihirdetésre!

10. A zsűri tagjai: Zalaegerszeg polgármestere, dr. Gyimesi Endre; a 2007-es Egerszeg Szépe: Takács Judit; a KRE-ART '98 Bt. képviseletében Horváth Sándor; az egerszeginfo.hu és az egerszegszepe.hu képviseletében Horváth Gábor; továbbá a nyereményeket felajánlott cégek egy-egy képviselői. A zsűrivel a versenyzőknek személyesen nem kell találkozniuk, a zsűri a pontozást online módon végzi. A zsűritagok felállított 20-as listája nyilvános lesz!

11. A második fordulóba - döntőbe - az első forduló első 20 jelentkezője jut be, a többiek nem folytathatják a versenyt!

12. A döntőbe jutott 20 versenyzőről profi fotósorozat készül! Ennek a sorozatnak vállalása kötelező a döntőbe jutott versenyzőkre nézve! Amennyiben a sorozat elkészítését valamely oknál fogva nem tudja vállalni a versenyző, abban az esetben kizárásra kerül, helyére az első forduló 21. helyezettje kerül!

13. A döntőbe kerülés alapfeltételéül szolgáló profi fotósorozat elkészítésének időpontja 2008. július 10 és július 20 közé esik! A pontos időpontról és helyszínről időben tájékoztatást adunk!

14. A döntőbe a jelentkezők már nem a saját maguk által feltöltött 3 képpel folytatják a versenyt, hanem az elkészült profi fotókkal.

15. A verseny végeredményét a szavazók és a zsűri által felállított sorrend adja.

16. A 18. életévüket be nem töltött jelentkezőknek egy szülői hozzájárulást kötelező kitölteniük, és valamelyik szülővel aláiratni, melyben hozzájárulásukat adják lányuk versenyen történő részvételéhez! A HOZZÁJÁRULÁSI NYILATKOZAT ITT LETÖLTHETŐ!
A Regisztráció szabályzata!

1.
A portál interaktív oldalainak (üzenőfal, jelentkezés a versenyre, szavazás, stb.) használatához mindenkinek regisztrálnia kell!

2.
A regisztráció során a csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. Több személyes adat (születési adatok, lakcím, stb.) megadása kötelező. Ezekre az esetleges csalások, illetve a nem valós személyek kiszűrése miatt van szükség.

3.
A portálon a regisztrációkor megadott személyes adatok (cím, telefonszám, stb.) természetesen semmilyen formában nem kerülnek nyilvánosságra, illetve harmadik személy részére nem adjuk ki!

4.
A portálon a regisztrációkor megadott személyes adatokkal nem élünk vissza! Nem gyűjtünk címlistát, az adatokat semmilyen körülmények között sem adjuk ki! A részletes adatkérésre csak a 2. pontban említett okok miatt van szükség. A verseny végén az összes regisztrált személy adatát töröljük a rendszerből!

5.
A verseny folyamán az egerszegszepe.hu portált üzemeltető KRE-ART '98 Bt. bármikor kérheti a regisztrált személyek adatai valódiságának igazolását. Az ennek a kérésnek eleget nem tevő felhasználók a rendszerből törlésre kerülnek!

6.
A regisztráció véglegesítésével a felhasználó elismeri, hogy minden megadott adat megfelel a valóságnak és a feltöltött képen ő szerepel! (Kép feltöltése nem kötelező.)

7.
Minden személy csak egyszer regisztrálhat! Ugyanazon néven, címen és születési dátumon regisztrált felhasználók figyelmeztetés után törlésre kerülnek a rendszerből!

8.
Minden regisztrált felhasználó tudomásul veszi, hogy az esetleges szabálysértésből fakadó rendszerből való törlése magával vonja automatikusan a jelentkezés - ha versenyre jelentkezett hölgyről van szó -, illetve a jelentkezőkre a törölt felhasználó által leadott összes szavazat törlését is!

9.
A regisztrált felhasználó az üzenőfal használatakor elfogadja és tudomásul veszi az alapvető "netikett" írott és íratlan szabályait, ellenkező esetben viselnie kell a következményeket (egy hetes, vagy végleges kitiltás az üzenőfalról).

10.
Minden regisztrált felhasználó jogosult az üzenőfal, illetve a szavazási rendszer használatára mindaddíg, amíg valamely szabályt meg nem sért!

11.
A regisztrált felhasználó a verseny mindkét fordulójában (elődöntő és döntő) jogosult szavazni! Fordulónként 3-3 szavazatot adhat le három különböző versenyzőre, különböző pontszámokkal! Fordulónként adható egy 3 pontos, egy 2 pontos, illetve egy 1 pontos szavazat (három különböző versenyzőre).

12.
A regisztrált felhasználó a regisztrációkor megadott névvel jelenik meg az üzenőfalon, valamint a beírt hozzászólásával, illetve a feltöltött fotójával. Amennyiben nem töltött fel képet, akkor egy - a nemének megfelelő - fantomkép fog megjelenni a neve és hozzászólása mellett.

13.
A regisztráláskor feltöltött kép a feltöltés pillanatától számítva a KRE-ART '98 Bt. tulajdonát is képezik, így ezek megjelenéséért a későbbiekben semmilyen szerzői-, illetve egyéb jogi követeléssel nem élhet a feltöltő.

14.
Bármely regisztráció elfogadásának és törlésének jogát a KRE-ART '98 Bt. fenntartja! Jelen szabályzat nem ismerete senkit nem mentesít az esetleges szabálysértésekből fakadó következmények viselése alól!


Tisztelettel, és üdvözlettel:

Horváth Sándor
KRE-ART '98 Bt.
(az egerszegszepe.hu portál üzemeltetője)

EGERSZEGINFO.HU - Egerszeg Szépe 2008 - KRE-ART '98 Bt. (Minden jog fenntartva!) - info@egerszeginfo.hu - 92/324-145

Egerszeginfo.hu 
Egerszeginfo.hu Egerszeg Szépe 2007