Zsiri
Admin
Hát sajnos nem jött össze idén nyárra a verseny megszervezése. A válság rendesen elérte a szponzorokat is, illetve minket is több munkára késztet, így nem jutott idő a szépségverseny [...]
2010.07.13 10:29:35
Zsiri
Admin
Halihó! BÚÉK Neked is Jucika, és Mindenkinek! ;) Játékos, velem kell majd erről beszélni, de most "alszik" az oldal. Legközelebb idén nyáron (már tavasszal elkezdődik) lesz [...]
2010.01.11 12:08:34
Juci
Döntős versenyző Sorszáma: 2
BUÉK Mindenkinek :)
2009.12.31 16:59:12
Villa Palma - Horvátország Zóka Fotó Somlai Motors Magapixel Zalaegerszeg Pannon GSM Car-tour Nur-Zala Neckermann Szakács óra Ékszer ARNA-VIVA Gyse. Venatus Intersport Kiskakas Vendéglő Refan Parfüméria
KRE-ART '98 Bt. honlapja
Regisztráció

Kedves Látogató!

Örömmel vesszük tudomásul, hogy portálunk aktív használata felkeltette érdeklődésedet! Nem szeretnénk szaporítani a szót, így rögtön a lényegre térnék. Négy fontos információ még így mielőtt regisztrálnál:

1.: Kérlek mindenképp olvasd el az itt - jobb oszlopban - található Regisztráció szabályzatát, nehogy félreértések legyenek a későbbiekben.

2.: Amiről nem találsz a jobb oldali szabályzatban részletes ismertetőt az a Jelentkezőknek szóló szabályzat. Ehhez előbb itt regisztrálnod kell, majd ellátogatni a bal oldali menüsor Jelentkezés linkje alá. Ott mindent megtudhatsz!

3.: A regisztrációd még nem lesz aktív azzal, hogy ezt az űrlapot kitöltöd; a véglegesítéséhez a megadott email címedre kiküldött üzenet segítségével aktiválnod kell a regisztrációdat. Ezért kérlek pontosan add meg az email címedet!

4.: Ez a regisztráció nem egyenlő a versenyre törénő jelentkezéssel! HA JELENTKEZNI SZERETNÉL A VERSENYRE, AKKOR ELŐSZÖR ITT REGISZTRÁLNOD KELL, MAJD PEDIG A JELENTKEZÉS MENÜPONT ALATT KITÖLTENI A JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT!

Ha esetleg bármi hiba folytán nem kapnád meg az aktiváláshoz szükséges email-t, kérlek jelezd nekünk a help@egerszeginfo.hu email címen! (Az üzenetet arról az email címről küld, melyre meg kellett volna kapnod az aktiváló kódot, és írd a levélbe a felhasználó nevedet.)

Akkor, hajrá... :)

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
A piros színű adatok később már nem változtathatóak meg!

Személyes adatok
*Vezetéknév
*Keresztnév
Becenév
*Megjelenő név
*Születési év
Születési hónap
Születési nap
Születési hely
*Nem
Kapcsolat
Irányítószám
*Település
Út, utca, tér, stb.
Házszám
Telefonszám
*E-mail cím
További információk
Kép
Bemutatkozó szöveg
Regisztrációs adatok
*Felhasználónév
*Jelszó
*Jelszó mégegyszer
Nyilatkozat
A szabályzatot elolvastam, és azt elfogadom!
A Regisztráció szabályzata!

1.
A portál interaktív oldalainak (üzenőfal, jelentkezés a versenyre, szavazás, stb.) használatához mindenkinek regisztrálnia kell!

2.
A regisztráció során a csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. Több személyes adat (születési adatok, lakcím, stb.) megadása kötelező. Ezekre az esetleges csalások, illetve a nem valós személyek kiszűrése miatt van szükség.

3.
A portálon a regisztrációkor megadott személyes adatok (cím, telefonszám, stb.) természetesen semmilyen formában nem kerülnek nyilvánosságra, illetve harmadik személy részére nem adjuk ki!

4.
A portálon a regisztrációkor megadott személyes adatokkal nem élünk vissza! Nem gyűjtünk címlistát, az adatokat semmilyen körülmények között sem adjuk ki! A részletes adatkérésre csak a 2. pontban említett okok miatt van szükség. A verseny végén az összes regisztrált személy adatát töröljük a rendszerből!

5.
A verseny folyamán az egerszegszepe.hu portált üzemeltető KRE-ART '98 Bt. bármikor kérheti a regisztrált személyek adatai valódiságának igazolását. Az ennek a kérésnek eleget nem tevő felhasználók a rendszerből törlésre kerülnek!

6.
A regisztráció véglegesítésével a felhasználó elismeri, hogy minden megadott adat megfelel a valóságnak és a feltöltött képen ő szerepel! (Kép feltöltése nem kötelező.)

7.
Minden személy csak egyszer regisztrálhat! Ugyanazon néven, címen és születési dátumon regisztrált felhasználók figyelmeztetés után törlésre kerülnek a rendszerből!

8.
Minden regisztrált felhasználó tudomásul veszi, hogy az esetleges szabálysértésből fakadó rendszerből való törlése magával vonja automatikusan a jelentkezés - ha versenyre jelentkezett hölgyről van szó -, illetve a jelentkezőkre a törölt felhasználó által leadott összes szavazat törlését is!

9.
A regisztrált felhasználó az üzenőfal használatakor elfogadja és tudomásul veszi az alapvető "netikett" írott és íratlan szabályait, ellenkező esetben viselnie kell a következményeket (egy hetes, vagy végleges kitiltás az üzenőfalról).

10.
Minden regisztrált felhasználó jogosult az üzenőfal, illetve a szavazási rendszer használatára mindaddíg, amíg valamely szabályt meg nem sért!

11.
A regisztrált felhasználó a verseny mindkét fordulójában (elődöntő és döntő) jogosult szavazni! Fordulónként 3-3 szavazatot adhat le három különböző versenyzőre, különböző pontszámokkal! Fordulónként adható egy 3 pontos, egy 2 pontos, illetve egy 1 pontos szavazat (három különböző versenyzőre).

12.
A regisztrált felhasználó a regisztrációkor megadott névvel jelenik meg az üzenőfalon, valamint a beírt hozzászólásával, illetve a feltöltött fotójával. Amennyiben nem töltött fel képet, akkor egy - a nemének megfelelő - fantomkép fog megjelenni a neve és hozzászólása mellett.

13.
A regisztráláskor feltöltött kép a feltöltés pillanatától számítva a KRE-ART '98 Bt. tulajdonát is képezik, így ezek megjelenéséért a későbbiekben semmilyen szerzői-, illetve egyéb jogi követeléssel nem élhet a feltöltő.

14.
Bármely regisztráció elfogadásának és törlésének jogát a KRE-ART '98 Bt. fenntartja! Jelen szabályzat nem ismerete senkit nem mentesít az esetleges szabálysértésekből fakadó következmények viselése alól!


Tisztelettel, és üdvözlettel:

Horváth Sándor
KRE-ART '98 Bt.
(az egerszegszepe.hu portál üzemeltetője)
EGERSZEGINFO.HU - Egerszeg Szépe 2008 - KRE-ART '98 Bt. (Minden jog fenntartva!) - info@egerszeginfo.hu - 92/324-145

Egerszeginfo.hu 
Egerszeginfo.hu Egerszeg Szépe 2007